LAK / VERF STIFTEN (watervast)

Merken paint markers: Yoken, DecoColor Industrie, Suremark, Uni-paint, Markal, CRC


Display:


Loading...
Industriële Paint marker (RVS veilig) dikke 6 mm punt
Industriële paint marker DecoColor(made in japan)met dikker 6 mm schrijfdikte , verfstift voor permanent dekkend markeren in kleur. Ook geschikt voor markeren op RVS en licht vettige oppervlakken.
€ 3,95 *
Price per stuk
Discount -19%
Industriële Paint marker (RVS veilig)
Industriële paint marker DecoColor(made in japan)met 2-4mm schrijfdikte , verfstift voor permanent dekkend markeren in kleur. Ook geschikt voor markeren op RVS en licht vettige oppervlakken.
€ 2,45 € 1,99 *
Price per stuk
Discount -16%
Industriële paint marker 1mm (RVS veilig)
DecoColor industriële paint marker (made in japan) met 1mm punt, verfstift voor permanent dekkend markeren in kleur. Ook voor op RVS.
€ 2,45 € 2,05 *
Price per stuk
Yoken GS 106 paint marker
€ 3,15 *
Suremark paint marker (15ml) chloor vrij, halogeen vrij, xyleen vrij
Suremark paint marker, extra grote inhoud (15ml) voor het aanbrengen van een permanent verfmarkering . De Suremark paint marker is chloor vrij(zuurvrij) xyleen vrij en halogeen vrij. RVS geschickte st
€ 3,55 *
Price per stuk
Uni-paint marker PX 30
€ 3,89 *
Uni-paint marker PX 20
Uni paint marker PX 20 met schrijfbreedte 2-3 mm , voor het aanbrengen van een permanent verfmarkering op elke poreuze ondergrond. De Uni paint marker is op basis van olie.
€ 2,53 *
Price per stuk
Pentel White 100 W verfstift
Pentel White 100 W verfstift
€ 3,45 *
Price per stuk
Markal pro-line XT paintmarker
Markal pro-line XT voor markeren op ruwere oppervlakken. Met hardere punt.
€ 3,15 *
Price per stuk
Markal pro-line HT tot max 1200°C voor hittebestendig markeren
Markal paint riter HT, lakstift voor hoge temperaturen tot ongeveer 1200 °C (claim fabrikant) De kleur zwart kan temperaturen tot 1200°C weerstaan
€ 5,50 *
Price per stuk
Markal paint riter valve action paint marker 3-mm punt
Markal valve action paint marker3-mm , voor het aanbrengen van een permanent verfmarkering op elke niet-poreuze ondergrond. NIEUWE VERPAKKING
€ 3,20 *
Price per stuk
Monami lakmarker pro paint
Monami lakmarker, voor het aanbrengen van een permanent verfmarkering op elke niet-poreuze ondergrond. De Monami pro- paint lakmarker is xylene vrij.
€ 1,55 *
Price per stuk

Lakstift is een stift op basis van vloeibare verf voor permanent dekkend markeren en schrijven in kleur op diverse type ondergrond. Paint markers zijn beschikbaar in een merkstift met vloeibare verf en als merkstift op basis van verf in vaste vorm, een soort stevige gel.

De paint marker met vloeibare verf werkt op basis van een pomp-ventielsysteem. Daarvoor dient u de paint marker eerst goed te schudden zodat de verf en het oplosmiddel zich goed vermengen. Vervolgens drukt u de punt, recht naar beneden, een paar keer in zodat de verf door de punt opgenomen kan worden. Als de punt schuin wordt ingedrukt, kan de verf langs de punt naar beneden vloeien in plaats van door het schrijfpuntje.
 
De paint marker van DecoColor die wij ons op onze website aanbieden is de beste en meest voordelige paint marker op de markt. De paint marker wordt geprduceerd in Japan wat garant staat voor een paint marker van hoge kwaliteit met verfkleuren die helder en goed zichtbaar blijven onder invloed van UV-licht. De paint marker heeft een stevige alumium houder.

De paint marker van DecoColor bevat xyleen zodat de paint marker ook op licht vettige en stoffige ondergrond goed te gebruiken is om te merken en te schrijven. De verf van de paint marker dringt door een licht vettige laag op de te markeren ondergrond heen.

Tevens is de DecoColor paint marker geschikt om op RVS (roestvrij staal) te merken en te schrijven omdat de verf van de paint marker veilig is voor het oxide in roestvrije staal. De Decocolor industriële paint marker voorkomt gevaar op corrosie.

De paint marker van DecoColor bieden wij in 2 schrijfdiktes aan, namelijk een paintmarker met een fijne punt met een merkdikte van 1mm  of een paintmarker met een standaard punt voor markeren en schrijven in diktes van 2 mm tot 4 mm.

Naast de industrial paint marker van DecoColor bieden wij ook de paint marker van Suremark aan. De Suremark paint marker heeft een extra grote inhoud van 15 ml voor langdurig gebruik. 15 ml is dik dubbel de hoeveelheid van concurrende paintmarkers. De Suremark paint marker wordt geleverd met een extra reserve punt. De kwaliteit die voor Suremark metalmarker geldt, geldt ook voor de Suremark paint marker.

 


Lyra 797 merkkrijt