Suremark paint marker (15ml)

Suremark paint marker (15ml)

Suremark paint marker, extra grote inhoud (15ml) voor het aanbrengen van een permanent verfmarkering op elke niet-poreuze ondergrond. De Suremark paint marker is xylene vrij. Tweezijdige punt rond en

Artikelnummer

44S60 

€ 2,96 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Suremark paint marker met extra grote inhoud (15ml) voor het eenvoudig aanbrengen van een permanent verfmarkering op elke niet poreuze ondergrond. De Suremark paint marker is xylene vrij en daarmee veilig in gebruik.

+Deze paint marker heeft een verfinhoud die dik dubbel zo groot is als de inhoud van andere merken.Door grote verfinhoud is de Suremark paint marker extra voordelig in aanschaf.

+Bij een doos van 10 stuks worden 10 extra losse punten meegeleverd voor langdurig gebruik. De punt is tweezijdig te gebruiken en eenvoudig om te draaien in een Ronde punt of Beitel punt kant.Met de beitel kant van de punt van de Suremark paint marker is een  van een dunne (1mm) of brede(3,5mm) verfmarkering aan te brengen.

De verf van de Suremark paint marker droogt snel, geeft heldere, duurzame verfmarkering en is moeilijk te verwijderen. Kleur van verfmarkering blijft goed zichtbaar en helder onder invloed van UV licht(zon), kleur verfmarkering vervaagt niet.

De beschikbare kleuren: WIT, GEEL, ROOD, ZWART, BLAUW, GROEN, ORANJE
De Suremark paint marker is veilig te gebruiken op staal, beton, hout, plastic, tegels, kunststof, rubber etc.
Lyra 797 merkkrijt

Lyra 797 merkkrijt